Noutate - Raport Progres Proiect - 30.09.2011

Raport Progres Proiect

10.10.2011

Continuă oportunitatea de dezvoltare antreprenorială şi managerială

 

Proiectul D.A.C.I.A a câştigat aprecierea participanţilor interesaţi de posibilitatea dezvoltării aptitudinilor antreprenoriale şi manageriale.

 

În anul 2010 ALP GRUP S.R.L. și partenerii săi, IMPERSIOR S.R.L și OVERALL SOLUTIONS and CONSULTING S.R.L. obțineau finanțarea necesară pentru implementarea proiectului “Dezvoltarea Aptitudinilor, Competențelor și Inițiativei Antreprenoriale (D.A.C.I.A)”. Proiectul, programat să se desfășoare pe o perioadă de 3 ani - din iulie 2010 până în iunie 2013, urmărește dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor profesionale și manageriale în rândul celor care doresc să își dezvolte spiritul antreprenorial, prin creșterea conștientizării și promovării atitudinii pozitive față de cultura antreprenorială.

 

Până la data de 30.09.2011, programul complex de training-uri D.A.C.I.A și-a atins obiectivele într-o manieră eficientă: 887 din 1200 participanți au participat la acţiuni pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale şi pentru iniţierea afacerilor, 779 de participanți unici au participat la training-uri în cadrul a 94 module de training, rezultand 1065 module-participant instruiti în 10 județe (dintr-un total de 17 județe).

 

Proiectul D.A.C.I.A le-a oferit participanților posibilitatea de a participa la module necesare dezvoltării aptitudinilor și competențelor antreprenoriale și manageriale. Astfel, antreprenori aflați la început de drum și întreprinzători cu experiența au investit în îmbunătățirea abilităților și competențelor necesare pentru implementarea unui Plan de Afaceri și pentru atingerea Performanței Manageriale.

 

Datorită participanților, proiectul D.A.C.I.A a descoperit potențial antreprenorial și deschidere spre performanță. De aceea, proiectul adaugă celor doua dimensiuni constitutive – dezvoltarea competențelor și aptitudinilor – o nouă dimensiune – initiațiva.

 

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007 – 2013 “Investește în oameni !”, Axa Prioritară 3 “Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a intreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenţie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”.

 

Cei interesaţi să participe la sesiunile de training ale proiectului D.A.C.I.A pot contacta Biroul de Proiect (Str. Paris, nr. 2A, cam. 201, Timisoara) la adresa de e-mail: office@alpgrup.ro, persoane de contact: Lucia Pop (Manager Training) si Paul Pop (Manager Financiar).
 

NOUTATI
Noutate - Raport Progres Proiect - 31.01.2012
  Raport Progres Proiect   02.03.2012 Continuă oportunitatea de dezvoltare antreprenorială şi managerială      Proiectul D... [Citeste mai mult]
Noutate - Raport Progres Proiect - 30.09.2011
Raport Progres Proiect 10.10.2011 Continuă oportunitatea de dezvoltare antreprenorială şi managerială   Proiectul D... [Citeste mai mult]
Noutate - Conferinta Presa Lansare Proiect
In data de 25 noiembrie 2010, in sala CEDO a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, Piata Victoriei, nr 3, va avea loc evenimentul de lansare oficiala a proiectului "Dezvoltarea Aptitudinilor, Competentelor si Initiativei Antreprenoriale"... [Citeste mai mult]
PROIECTELE NOASTRE